КРОК ДО УСПІХУ

КРОК ДО УСПІХУ

Кожна дитина - неповторна, наділена унікальними здібностями та можливостями. Вчитель - провідник, який допомагає дитині побудувати майбутню життєву траєкторію. Комплексна робота вчителів, практичного психолога, логопеда, соціального педагога дає змогу майбутнім першокласникам нашого ліцею розвивати навички ефективної командної роботи, проводити власні експерименти та вільно висловлювати свою думку.

Ми створили умови нового комфортного навчання, де вчимо критично мислити, розширювати свій життєвий шлях та саморозвиток, знаходити відповіді для успішної самореалізації в суспільстві маленькій людині.

На заняттях проєктного курсу "Крок до успіху" діти виконують різноманітні кінезіологічні вправи, які є запорукою успішного та ефективного навчання. Займаються художньо-продуктивною діяльністю, яка розвиває інтелектуально-творчий потенціал, естетичне сприймання, асоціативно-творче мислення та пізнавально-пошукові здібності.

Навчальна діяльність відбувається виключно через інтерактивні ігри, організацію і розвиток діалогового спілкування, що веде до взаємодії.

Логопедичні зустрічі спрямовані на розвиток мовленнєвої функції. В процесі мовного розвитку логопед формує вищі форми пізнавальної діяльності та здібності до понятійного мислення. Спеціаліст розвиває у наших маленьких учнів правильну звуковимову, активний і пасивний словник, мовне дихання та загальну ерудицію.

Ліцей, через нові пріоритети освіти, впроваджує сучасні технології викладання, що допомагають нашим майбутнім першокласникам досягати більш відчутних результатів та бути готовими до захоплюючої подорожі світом знань маленькими, але впевненими кроками до успіху.

В складних умовах сьогодення ми змогли створити комфортні умови для ефективної роботи. Ініціювали крутий проєкт "Крок до успіху", щоб допомогти маленьким дітям познайомитись з чарівним світом знань. Приєднуйтесь, вам у нас сподобається

Тел. +380992543316 Оксана Вікторівна

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Адреса: Харківська область, Богодухівський район, селище Золочів, вул. Клименка Віктора,63

Контакти: телефон приймальні (05764)5-13-70

Дата останньої зміни 28 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!